Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


- Idrottsledare är stora förebilder för barn och unga, de ser upp till ledaren och en läsande ledare ger barnen en bild av att det är coolt att läsa.
 
Vi påminner om att ansökan till statligt lokalt aktivitetsstöd för aktiviteter bedrivna under våren 2021, ska vara redovisade senast den 25 augusti.
 
Syftet med utbildningen är att ledare och aktiva ska veta hur man tar hand om och behandlar en skada i det akuta skedet under idrottsutövandet.
 
Lorensberga 7-9 är en högstadieskola i Ludvika med en mycket aktiv skolidrottsförening. Ambitionen är att genom Pulspass nå ut till fler ungdomar, framför allt de som inte rör sig tillräckligt.
 
Det är dags för föreningar och förbund att redovisa verksamhet, vi ser gärna att ni redovisar senast 18 juni.
 
Projektstöd IF barn- och ungdomsidrott ska användas till särskilda insatser som ger långsiktig utveckling av barn- och ungdomsverksamheten i föreningarna.
 
I en tid då många föreningar upplever det som en utmaning att få kandidater till vissa styrelseposter och i en tid då föreningsdemokratin utmanas är det viktigt med en aktiv, kompetent och engagerad valberedning.
 
Ett av idrottsrörelsens prioriterade områden är att öka tillgängligheten till anläggningar och idrottsmiljöer. Riksidrottsförbundet avsätter årligen medel med det huvudsakliga syftet att skapa aktivitetsytor och idrottsmiljöer för barn och ungdoma...
 
Vi vill att du som tränare ska få ett bra stöd, känna dig trygg och bli inspirerad till att skapa egna träningar där de aktiva mår bra, har roligt och utvecklas.
 
Lima Skyttegille har under många år investerat och satsat på sin multiarena. De har också gjort sig kända som duktiga arrangörer. Dessutom satsas det för att göra multiarenan tillgänglig för fler. Läs idrottsberättelsen här.
 
Ta del av en digital föreläsning där vi informerar om hur du rapporterar LOK-stöd i IdrottOnline.
 
"Att vara ledare inom idrotten är ett privilegium. Något man är stolt över."
 
Riksidrottsförbundets förtjänsttecken är den högsta utmärkelse som delas ut inom svensk idrott. Förtjänsttecknet delas ut av Riksidrottsförbundet till 100 idrottsledare vartannat år.
 
Fonden ska bidrar till att sänka trösklarna och förbättra förutsättningarna så att barn och ungdomar ska kunna delta i idrottslig verksamhet på lika villkor. Mer om fonden Rätt till idrott.
 
Två nya idrotter valdes in som medlemmar i idrottsrörelsen, Padel och Islandshäst. Björn Eriksson valdes som ordförande i ytterligare två år. Alla beslut finns att ta del av på rf.se
 
12

Postadress:
Racerbåtklubben Ruskprickarna - Racerbåt
Patrik Eriksson, Arvid Lindmans Väg 23
74830 Österbybruk

Kontakt:
Tel: 0702547815
E-post: ruskprickarna@outloo...

Se all info